Por La Mano

integratieve Massage

We weten allemaal dat massage goed is voor lichaam en geest. Onbegrijpelijk is het dan ook dat we met die wetenschap eigenlijk zo weinig doen. De tijd waarin wij leven vraagt steeds meer van ons lichaam. Een drukke baan, gezin, stress. Het zijn enkele redenen om ook eens even tijd voor onszelf te nemen.

De door Por La Mano gegeven massage is gebaseerd op warmte, aanraking, maar bovenal veiligheid om te kunnen ontspannen. Als deze drie factoren niet of onvoldoende aanwezig zijn, dan zal je nooit optimaal kunnen genieten van een massage. Als dat wel het geval is, dan zal je merken dat jouw lichaam reageert op een met respect gegeven massage.
Spieren en energiebanen worden geactiveerd en gestimuleerd, en een goede doorbloeding geeft u een volledig ontspannen gevoel. Door de afvoer van afvalstoffen voel je jezelf prettiger en zal je sneller herstellen van vermoeidheid of pijn.
De integratieve vorm van massage voegt de klassieke Zweedse vorm samen met de nieuwere impulsieve vorm van massage.
Voorafgaand aan iedere eerste massage vindt er een intakegesprek plaats. Deze intake bepaalt uiteindelijk hoe de gegeven massage het meeste rendement voor jou heeft.