Por La Mano

Stoelmassage (shiatsu)

De Stoelmassage van Por La Mano is een doeltreffende oplossing voor bedrijven en organisaties, die werk willen maken van zorg en aandacht voor hun personeel. Een korte effectieve drukpuntenmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen, door de kleding heen, maakt energiek, ontspannen en alert in 30 minuten. (traditionele Chinese wijze). Een stoelmassage doorbreekt de spanningscyclus. Minder stress, betere prestaties! Uit onderzoek is gebleken dat stoelmassage aan werk gerelateerde aandoeningen helpt voorkomen.

Voorts is deze vorm van stoelmassage uiteraard ook voor particulieren heilzaam en weldadig met dezelfde resultaten.

Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven, je hoeft je dus niet uit te kleden en er komt geen olie aan te pas. Je neemt plaats op een ergonomisch ontwikkelde stoel en zit direct ontspannen. Een werknemer is hierdoor weer snel terug op de werkplek. Bij een massage bezoek aan een bedrijf kan de massage overal worden gegeven waar de ‘on site massagestoel’ kan staan. De stoel wordt meegenomen door de masseur.

Voorafgaand aan iedere eerste massage vindt er een intakegesprek plaats. Deze intake bepaalt uiteindelijk hoe de gegeven massage het meeste rendement voor jou heeft.

Belasting voordeel voor bedrijven bij het geven van stoelmassages aan
personeel? Ik breng u graag op de hoogte van de ins en outs daarvan!