Wie zijn wij?

Por La Mano

Visie

Iemand die het beste uit zichzelf haalt, hard werkt en ambitie heeft, KAN soms teveel van zichzelf vragen. In eerste instantie merkt hij of zij daar niet zoveel van. Soms heeft hij of zij wat problemen met de gezondheid, maar over het algemeen gaan die vanzelf weer over.

Vaak blijft het daar gelukkig bij. Maar als hij of zij doorgaat met het overbelasten van zijn of haar draagkracht, kunnen deze aandoeningen chronisch worden. Langzamerhand verdwijnen veerkracht, incasseringsvermogen en werklust en krijgen tijdelijke klachten een meer permanent karakter. Voorbeelden daarvan zijn burnout of RSI.

Wat kunt U doen om Uw goede gezondheid en alles wat daarmee gepaard gaat te behouden?

Diverse massagevormen waaronder Sportmassage, de Stoelshiatsu en de integratieve ontspanningsmassage maar ook het in vorm houden van geest en gezondheid door bewegen helpen U daar bij!!

Drempelvrees?

Je bent nog nooit gemasseerd? Overwin je schroom!, zet die stap! en ervaar zelf wat het is om gemasseerd te worden!

Wil je eigenlijk wel maar durft je de stap nog niet te zetten? Het is voor mij geen probleem als de eerste keer een vriend, vriendin of partner meekomt. Je begrijpt zelf wel dat het dan niet de bedoeling is er een gezellig theekransje van te maken!